November 18, 2013

Holiday.:Tiara Beach Resort:.~part2~

Assalamualaikum...
haaa ni sambungan yg hartu..
alaaa yg part 1 tu..
xreti aku nk tepek la link tu..
huhuhuhu...
korang godek j la ye ada entry tu...
haaa ni hari kedua...
ok siang tu adik2 ngn abg aku ajak g teluk kemang...
hurmmmm xla best mana pung....
huhuhuhu...
makanan mahal...
korang bayangkan ye...
aku makan nasi lemak lauk telur ye diulangi telur..
bapak aku telur jgk...
yang adik aku telur plus sotong...
sotong tu ciput j adik aku ambik...
mak aku abang aku ngn husband aku ambik benda yg serupa....
air lak biasa2 j..
total semua rm42.00..
gila mahal...
xsedap...
baik aku makan kedai tomyam k sate ke lagi sedap...
aku cakap ngn bapak aku..
dah mcm makan siakap j ni...
mmmg sekali j la aku datang sini..
bapak aku kata...
xpela benda dah makan..
heeeee...
bapak aku ni baik benor...
kalau aku dah sound dah,,,
mana boleh..
ambik dalam kuantiti yg sedikit tapi ko kira mahal2...
xpe mckik...
mkcik nk cepat kayakan...
huh..
dah lps makan.. 
kita org mandi pantai...
aku xmandi pun...
takut gelap...
hhahahahahha..
yg mandi adik beradik aku je..
husband aku ngn anak aku..
anak aku takut ombak...
kah2...
nk tergelak j aku..
korang layan la gambar ye...
yang baju hitam pegang muhaimin tu husband aku..
haaaammg husband aku hitam manis..
aku siap gtau awal2..
yang pakai baju oren ngn baju hitam tu adik aku hat no 3 ngn yang bongsu..
pastu yang laki lak pakai baju merah ngn baju hijau lumut tu abag sulung aku ngn no 4..
adik beradik aku 5 org..
aku anak no 2...
ombak kat sini gila kuat...aku takut nak mandi...huhuhu...
































ok lpas mandi j kita org trus balik bilik...
penat kata ko...
muhaimin tu nk mandi tapi takut...
malam plak kita org ronda melaka..
best...
tapi xpi mana pun...
pi uptown j..
adik aku ye2 j g kata nk beli mcm2...
last2 hurmmm saja jalan j...
penat...
pukul 3 smpai PD...
sampai j bilik..
aku trus tido..
penatttt...
hahahhahaha..
haaa ada part 3..
yang ni last la..
tunggggu tau..

No comments:

Post a Comment

.: