March 30, 2016

my wishlist dah tercapai

assalamualaikum
alhamdulillah syukur
segala puji bagi Allah
wishlist aku tercapai
nk menngis aku tau
aku xmintak apa lagi dah buat masa skrg ni
tapi kalau laki aku nk bg aku on ja
hahahhaha
aku rasa mcm nk dok depan oven ngn mixer aku tu
xmo masak xmo mandi
sadis gila weiiii



semua ni utk BY Mini Oven
skrg ni aku gila barang bakery
ada j nk beli tiap bulan
korang doakan aku murah rezeki ye
next plan aku nk buat BROWNIES
ngn PAVLOVA
xtau jadi ke x
nnti kita try test ye
tu j la
aku blah dulu
nk buat chessetart
sapa nk order wassap 0176695657
area sg besar, sabak bernam, tanjung karang dan kuala selangor..

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

.: