October 21, 2013

holiday.:Tiara Beach Resort:.~part1~

assalamualaikum...
mengada j ko kan siap ada part2 lagi... hehehe...
kata g 3 hri...
kena la ada sambungan ye dak...
haaa holiday ni bapak aku yg rancang ...
aku xtau apa2 pun...
huhuhuhu...
bapak aku just gtau g PD 4,5,6 hb 10..
bapak aku dah jnji ngn anak aku kalau anak aku dah pandai jalan nk bawak pi holiday...
bapak aku kata kenala tunaikan janji...
erkkkk anak aku bukan ingat pun...
aku j yg ingat jnji tu...
hahahaha...
aku g hr jumaat....
yg laki2 g solat jumaat...
yg pompuan mengemas baju...
aku kalau mengemas mesti last minit...
nnti kang mengelabah nak kemas yg mana dulu...
hahahahahha...
aku siap kemas j laki aku pun balik masjid...
trus siap2 pastu trus bertolak...
kita org bertolak pun dah lewat...
dalam pkul 3.15 ptg...
dari sungai besar...
pastu kat kl jem plak tu...
yang anak aku dah bosan dalam keta asyik nak kuar j...
huhuhu...
singgah rnr mana ntah aku dah lupa solat maghrib...
sampai PD dah malam dah dalam pukul 9 lebih kurang la...
aku pun xingat...
sory la sejak bersalin ni asyik lupa j..
ok tempat kita org menginap ni ok la..
xde la best sngat...
tapi disebabkan murah ...
so diam j la...
nak tau sbb p murah...
apartment tu ...
company tmpat abg aku kje yg punya...
so company dia just sewakan apartment tu rm50 satu malam..
sbb murah dia nk senangkan staff dia yg budget xde...
tapi nk berehat or bercuti ni la tempatnya...
gila xmurah kan...
tu sbb bapak aku tergoda...
bila sampai haaa...
hambik ko...
nak kata cantik biasa2 je..
gambar???
xde sbb aku terlupa nk ambik...
hahahahhaha..sory yeeee...
apartment ni ada dua bilik...
satu bilik besar siap ngn bilik air...
satu bilik lagi xde bilik air...
bgi aku ok la..
cuma tempat letak kerta kotor kot...
disebabkan sampai dah malam...
aku sampai j trus pengsan...
trus tido...
hurmmm...
esok aku smbung lagi ye..
daaa...

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Umi Qi baru sedap2 baca entry holiday syok nih...last2 kena sambung daaaaaaaa...cpt2 x sabor dah nih nk tgk holiday hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...umi qi..berebut ngn muhaimin hp ni haa.. tgok la ayat pun tunggang langgang...

      Delete
  2. kita pun pernah g kat situ...untuk bebudak best la

    ReplyDelete

.: