July 5, 2013

duckface..

assalamualaikum..
lama dah tak update blog ku ini... hurmmm umah aku wifi xdak..yg ada line internet kat phone aku ni haa..xpuas online guna phone...kecik je...aku biasa on guna laptop...ni pun xsempat nak blogwalking blog kawan2 ku...sory ye kawan2 sekalian..ok berbalik pada tajuk diatas... weii anak aku pandai wat duckface....hahahahah...masa dia mula buat nak tergelak j aku... klakar...aku pun xpandai buat... nk kata masa pregnant xde la aku buat gitu...ni alih2 ank aku lak yg buat...pastu ada lagi satu gmbar anak aku senyum ala popeye...xpe tu nnti aku up entry lain...gmbar xde kat aku..adik aku j yg ada gmbr tu... korang nk tgok...



masa ni time makan...
aku suap makan pun dia still wat gitu..aihh..baby zaman sekarang...kah2...




meh aku tepek lagi anak aku wat duckface...





hahhaha...kelakar kan...tapi baby buat comey ja..klu org tua buat meluat la aku...geli... ok la t de masa jumpa lagi... daaaa..

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. hamboi! tgh mkn pon nk berduckface ye.hehehe/.

    ReplyDelete
  2. tau xpe ra...hahahah...nk berdukface gak...hahaha...

    ReplyDelete
  3. Pandaiiiiiiiiiiiiii buat duck face...meh sini nk cium sikit hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha...umi qi buat muka popeye pun pandai...hahhah

      Delete

.: